Industrial Quality Components

Idén till IQC Industrial Quality Components AB är uppkommen av en längtan och strävan efter en smidig och pålitlig partner för att på ett enkelt sätt kunna få tag i komponenter och tillbehör för att bedriva såväl automations och maskinbyggnationer som underhåll utav befintlig utrustning.

Den är sprungen ur moderbolaget JMC Industritekniks verksamhet som på regelbunden basis konstruerar, bygger och installerar specialmaskiner och automationslösningar. Inför dessa projekt har det många gånger hänt att man har svårt att på ett smidigt sätt hitta lämpliga leverantör och sett en lucka i marknaden. Den luckan vill vi fylla.

IQC:s affärsidé bygger på att kunna tillhandahålla prisvärda komponenter från noga utvalda leverantörer. Vi har en viljan av att göra det svåra enkelt beträffande att hitta rätt komponenter till rätt pris även om det är såväl en liten luftkoppling som hela pneumatiska system.

Med olika sätt att handla så vill vi möta en bred grupp där alla hittar någon metod som passar dom. Vill du kanske handla genom våran tydliga webshop med mycket bilder och priser direkt utan några krångliga inloggningar så kan du göra det. Känner du dig mer hemma med att kontakta en säljare för att få hjälp att plocka ihop vad som går åt till just ditt projekt så är du varmt välkommen att göra det. Tryck här för att komma till kontaktuppgifter.